Sizə Necə Kömək edə Bilərik?

Sign in

Hesabımı silin

Hesabınızı silmək istəyirsinizsə, bu məqalənin sonunda Boltla əlaqə yazısına daxil olun.

Hesabınız silindikdən sonra, ödəniş kartı məlumatlarınız və promo kodlarınız daxil olmaqla, ona bağlı olan məlumatları bərpa etmək mümkün olmayacaq.

Məlumatlarınız silinsə də, fakturalar və ödəniş məlumatları kimi məlumatlar qanuna uyğun olaraq və Gizlilik Siyasətimizdə göstərildiyi kimi saxlanılacaq.

Bu məqalə faydalıdırmı?