Jak Vám můžeme pomoci?

Přihlásit se

Smazání účtu

Mrzí nás, že jste se rozhodl ukončit spolupráci s Boltem. Dejte nám prosím vědět, pokud nastal jakýkoliv problém, který můžeme vyřešit a naše spolupráce tak může pokračovat.

Pokud jste opravdu rozhodnutý spolupráci s Boltem ukončit, kontaktujte naší podporu a o smazání účtu požádejte.

Jakmile dojde ke smazání účtu, nebude možné jej v budoucnu obnovit.

Poznámka: Po smazání účtu si Bolt uchovává určité informace jako např. faktury a data o jednotlivých platbách na základě platných právních regulací. Více informací naleznete v Zásadách ochrany osobních údajů

Byl pro vás tento článek užitečný?