Jak Vám můžeme pomoci?

Přihlásit se

Smazání vašeho účtu

Je nám líto že odcházíte! Pokud vám můžeme pomoci při řešení jakékoliv situace, neváhejte nás kontaktovat. Věříme, že společně nalezneme řešení díky kterému budete aplikaci Bolt nadále užívat.

Pokud si i přesto přejete smazat svůj Bolt účet, obraťte se na náš tým podpory tím, že odešlete požadavek na smazání účtu.

Jakmile bude váš účet smazán, nebudete jej moci obnovit. Deaktivace účtu také trvale odstraní všechny kredity nebo promo kódy propojené s vaším účtem.

Poznámka: Po vymazání účtu Bolt uchovává některé informace, jako jsou faktury a údaje o platbách, a to podle místních předpisů o pravidlech archivace finančních dat a podle podmínek uvedených v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Byl pro vás tento článek užitečný?