Jak Vám můžeme pomoci?

Přihlásit se

Zrušení účtu

Pokud chcete zrušit svůj účet, zvolte možnost Získat pomoc na konci tohoto článku.

Jakmile bude váš účet zrušen, nebude možné obnovit žádné z informací, které jsou k němu připojeny, včetně detailů o platebních kartách a slevových kampaních.

I když budou vaše data odstraněna, stále uchováváme informace jako účtenky a údaje o platbách, abychom dodržovali platné zákony, jak je psáno v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Byl pro vás tento článek užitečný?