How can we help?

Log ind

Gensende en kørselskvittering

Kørselskvitteringer sendes efter hver endt tur til den e-mailadresse, som er forbundet med din Bolt konto. Hvis du ønsker den sendt til en anden e-mailadresse, skal du blot ændre e-mailadressen i din profil.

Hvis du ønsker at få en kvittering gensendt, så åben Bolt-appen og følg disse trin:

• Åben din kørselshistorik
  • Find den pågældende tur
  • Tryk på de tre små prikker øverst i højre hjørne
  • Vælg Gensend Kvittering

Hvis du ønsker at eksportere alle dine kvitteringer, så kontakt venligst vores Kundesupport og send dem en anmodning gennem denne artikel.