How can we help?

Log ind

Slet min konto

Hvis du vil slette din konto, bedes du kontakte vores supportteam gennem denne artikel.

Når din konto er slettet, er det ikke muligt at gendanne oplysninger, der er knyttet til den, inklusive dine kreditkortoplysninger og eventuelle kampagner.

Selv hvis dine data slettes, gemmer vi stadig oplysninger såsom fakturaer og betalingsoplysninger for at overholde loven og som beskrevet i vores fortrolighedspolitik.

Bemærk, at hvis du anmoder om sletning af din konto, fjernes din Bolt Food-konto og den resterende Bolt-saldo også (hvis de findes).

Var denne artikel en hjælp?