How can we help?

Log ind

Slet mine Bolt-data

Bolt behandler nogle af dine personlige data. Ved at installere og registrere i Bolt-appen accepterer du de generelle vilkår og betingelser og giver dit samtykke til at indsamle og behandle dine data.

Dine personlige data gemmes, så længe du har en aktiv konto. For at anmode om overførsel af dine personlige data, bedes du kontakte vores supportteam via appen.

For at slette dine data bedes du slette kontoen. Derefter slettes dine personlige data fra databaserne, medmindre sådanne data er nødvendige for regnskab, tvistbilæggelse eller svigforebyggelse. For mere information, besøg vores fortrolighedspolitik.

Var denne artikel en hjælp?