Alennuskoodit

Voit käyttää alennuskoodeja ainoastaan sovelluksen kautta (eli maksukortilla) maksettujen kyytien yhteydessä. Aktivoidaksesi alennuksen, tulee sinun syöttää alennuskoodi sovellukseen ennen kyydin tilaamista:

• Mene Päävalikkoon (vasen yläkulma) ja valitse Kampanjat
  • Jos maskutavaksi ei ole valittu maksukortti, pyytää sovellus vaihtamaan maksutapaa
  • Syötä alennuskoodi
  • Paina Vahvista koodi

Jos lisäät tilillsesi usamman kuin yhden alennuskoodin, tulee sinun valita haluamasi alennus kyytiä tilatessasi.