Ongelmia maksukortin lisäämisessä

Useimmille matkustajille sovelluksen kautta tehty korttimaksu on kaikista helpoin ja kätevin tapa maksaa matka, mutta joskus vastaan saattaa tulla ongelmia lisättäessä maksukorttia sovellukseen.

Tässä muutamia ohjeita ongelmatilanteiden välttämiseksi:

• Varmista, että syöttämäsi kortin tiedot ovat oikein (kortin numero, voimassaoloaika, CVC-numero)
  • Varmista, että kortillasi on riittävästi varoja
  • Varmista pankki- tai luottokorttisi myöntäjältä, että kortille on sallittu toistuvat verkkoostot
  • Useimmilla markkinoilla Bolt hyväksyy vain Visa ja Mastercard -kortteja
  • Tällä hetkellä American Express hyväksytään maksutavaksi vain Euroalueella sekä Australiassa

Vanhentunut maksukortti:

• Jos kortin lisääminen onnistuu, mutta korttia ei silti näy sovelluksen maksutavoissa, varmista, että kortin voimassaoloaika ei ole umpeutunut.
  • Jos kortin voimassaolo päättyy kuluvana kuukautena ja kuukautta on jäljellä alle viikko, kortti piilotetaan automaattisesti sovelluksesta ja sinun tulee lisätä toinen maksukortti.

Maksukortin skannaaminen:

• Jos maksukortin lisääminen skannaamalla ei onnistu, varmista, että asetat kortin kuvaan siten, että se on näytön keskellä ja että kaikki neljä vihreää skannerin viivaa yhdistyvät kortin ympärillä
  • Skannaus toimii vain sellaisilla korteilla, missä numerot on kirjoitettu kohokirjaimilla.

Huom:

• Jos tarvitset lisäohjeita kortin lisäämiseen, katso ohjeemme Maksutavan lisääminen ja valitseminen
  • Kaikki korttisi tiedot säilytetään salattuna ja turvassa.
  • Jos mikään yllä oleva ei auta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sovelluksen kautta.