Ongelmia maksukortin lisäämisessä

Useimmille matkustajille sovelluksen kautta tehty korttimaksu on kaikista helpoin ja kätevin, mutta joskus vastaan saattaa tulla ongelmia lisättäessä maksukorttia sovellukseen.

Tässä muutamia ohjeita ongelmatilanteiden välttämiseksi:

• Varmista, että syöttämäsi kortin tiedot ovat oikein (kortin numero, voimassaoloaika, CVC-numero)
  • Varmista, että sinulla on riittävästi varoja kortillasi
  • Varmista pankki- tai luottokorttisi myöntäjältä, että kortille on sallittu toistuvat verkkokauppaostot
  • Useimmilla markkinoilla Taxify hyväksyy vain Visa ja Mastercard -kortteja
  • Tällä hetkellä American Express hyväksytään maksutavaksi vain Euroalueella sekä Australiassa

Kun kortin lisääminen onnistui, mutta korttia ei jostain syystä näy maksutapalistassa, tarkista, että kortin voimassaolo ei ole päättynyt.

• Jos kortin voimassaolo päättyy kuluvana kuukautena ja kuukautta on jäljellä alle viikko, kortti piilotetaan automaattisesti sovelluksesta ja sinun tulee lisätä toinen maksukortti.

Jos kortin lisääminen skannaamalla ei onnistu, tarkista alla olevat ohjeet:

• Aseta kortti kuvaan siten, että se on näytön keskellä ja että kaikki neljä vihreää skannerin viivaa yhdistyvät kortin ympärillä
  • Skannaus toimii vain sellaisilla korteilla, missä numerot on kirjoitettu kohotetuilla kirjaimilla.
  • Skannaus on turvallinen tapa lisätä kortti. Kaikki korttitiedot käsitellään salattuina.