Korttimaksu epäonnistui

Jos saat sähköpostiisi viestin epäonnistuneesta maksusta kyydin päätteeksi, ota huomioon, että maksu voi epäonnistua monesta eri syystä. Bolt ei lähtökohtaisesti saa tietoonsa epäonnistuneen maksun syytä.

Jotta maksut sujuvat ongelmitta, tarkista alla olevat ohjeet:

• Kortillasi tulee olla riittävästi katetta kyydin maksamiseen
  • Korttisi ei saa olla vanhentunut
  • Nettimaksut ovat hyväksytty ja toiminnassa kortillasi
  • Et ole ylittänyt kortilla mahdollisesti olevaa kuukausittaista internet-ostojen rajaa

Suosittelemme seuraavia toimenpiteitä epäonnistuneen maksun selvittämiseksi:

• Ota yhteyttä pankkiisi tai maksukortin myöntäjään saadaksesi lisätietoa
  • Ilmoita heille kyydin summa sekä päättymisaika, jotta he voivat hyväksyä maksun.
  • Kun saat vahvistuksen, että maksua voi yrittää uudestaan, avaa Bolt-sovellus ja valitse valikosta Maksutavat.
  • Valitse kortti, millä tiedät olevan riittävästi katetta ja mikä on varmasti toiminnassa

Jos maksun suorittamisessa on edelleen ongelmia, ota yhteyttä tukeemme sovelluksen kautta.

Huom:

• Et voi tilata uutta kyytiä ennen kuin puuttuva maksu on suoritettu.
  • Tämä ominaisuus on toiminnassa Android-sovelluksen versiossa 4.46 tai uudempi, sekä iOS-sovelluksen versiossa 3.66 tai uudempi.
  • Jos havaitsemme maksukortilla epätavallista toimintaa tai epäilemme petosta, saatamme estää korttisi käytön palvelussamme sinun tietojasi suojellaksemme.