Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Yhteystietojen päivittäminen Taxify-sovelluksessa on helppoa. Tässä ohjeet sähköpostiosoitteen vaihtamiseen:

• Avaa päävalikko vasemmasta yläkulmasta
  • Valitse Oma profiili
  • Klikkaa sähköpostiosoitettasi muokataksesi osoitetta

Taxify-tilisi on sidottuna puhelinnumeroosi, joten puhelinumeron vaihtaminen ei valitettavasti onnistu. Voit kuitenkin luoda uuden tilin uudella puhelinnumerolla kirjautumalla ulos ja syöttämällä uuden puhelinnumerosi rekisteröitymisen yhteydessä.

Huom: Jos luot uuden tilin, et näe aiempia kyytejäsi uudella tililläsi.