Kuitin uudelleenlähetys

Jokaisen matkan päätteeksi sinulle lähetetään kuitti Taxify-sovelluksessa olevaan sähköpostiosoitteeseesi.

Jos kuitti on kadonnut sähköpostistasi, voit uudelleenlähettää kuitin seuraavasti:

• Mene Päävalikkoon (vasen yläkulma)
  • Valitse Aiemmat matkat
  • Valitse haluamasi matka
  • Paina Lähetä kuitti uudelleen sovelluksen alalaidasta

Jos kuitti ei jostain syystä tule sähköpostiisi, tee seuraavat toimenpiteet:

• Tarkista, että sovellukseen liittämäsi sähköpostiosoite on oikein
  • Tarkista, että kuitti ei ole päätynyt roskapostiin (lähettäjä on Taxify Receipts)

Huom: Voit myös ladata kuitin koneellesi painamalla Download Invoice / Lataa kuitti kuitin alaosasta.