Autoon jääneet ja kadonneet tavarat

Jos jätit omaisuuttasi viimeisen 24 tunnin aikana tehdyn matkan autoon, voit ottaa yhteyttä suoraan kuljettajaan ja sopia omaisuutesi noudosta. Yhteydenotto kuljettajaan onnistuu näin:

• Mene Päävalikkoon (vasen yläkulma)
  • Valitse Aiemmat matkat
  • Valitse haluamasi kyyti
  • Paina Soita -nappia

Jos matkasta on kulunut yli 24 tuntia, ota yhteyttä meidän asiakastukeemme sovelluksen kautta. Kerro tiedot kadottamastasi esineestä ja matkan, minkä aikana tämä tapahtui. Otamme puolestasi yhteyttä kuljettajaan ja palaamme, kun olemme saaneet vastauksen.

Huom:

• Kuljettajia pyydetään tuomaan löytötavarat toimistollemme. Voit sopia kuljettajan kanssa myös muista järjestelyistä, mutta ota huomioon myös kuljettajan henkilökohtaiset aikataulut.
  • Autamme sinua saamaan tavarasi takaisin parhaalla mahdollisella tavalla, mutta huomioithan, että Taxify ei ole vastuussa matkan aikana kadonneista tavaroista.