Tekniset ongelmat

Jos puhelimesi ei ole yhteensopiva sovelluksemme kanssa, tai jos käytät vanhentunutta sovellusversiota, niin sinulla voi ilmetä teknisiä ongelmia sovelluksen käytön aikana.

Ratkaistaksesi ongelman, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

• Käynnistä puhelimesi uudestaan
  • Päivitä sovellus
  • Päivitä puhelimesi käyttöjärjestelmä
  • Asenna sovellus uudestaan

Mitä tehdä, jos ongelmia ilmenee matkan aikana?

• Jos sovellus kaatuu, käynnistä puhelimesi uudestaan. Matkan tiedot ovat tallella palvelimellamme, joten ei tarvitse huolehtia, että kyyti peruuntuisi uudelleenkäynnistyksen aikana.
  • Jos sovelluksen käynnistäminen ei auta, voit sopia asiakkaan kanssa kohtuullisesta korvauksesta kyydistä. Ota huomioon matkan pituus ja siihen käytetty aika ja pyydä sovelluksen kautta hinnan tarkistusta.

Suosittelemme kuljettajia käyttämään älypuhelinta tai tablettia, missä on vähintään Android 6.0 tai iOS 8.0 käyttöjärjestelmä. Katso myös muut laitevaatimuksemme.

Välttääksesi verkko-ongelmia, suosittelemme, että puhelimesi on aina kytkettynä autolaturiin ja käytät vähintään 1-2 Gb datayhteyttä 3G tai 4G -verkossa.

Jos tarvitset apua ongelman ratkaisemiseen, ota yhteyttä Tukeemme sovelluksen kautta.