Ansioiden ja bonusten tarkastaminen

Näin Taxify-tilisi saldon, kun kirjaudut kuljettajaportaaliisi. Voit nähdä tiedot myös sovelluksesta klikkaamalla Ansiot-nappia sovelluksen etusivulta.

• Saldo-välilehti näyttää valitsemasi jakson alkusaldon ja loppusaldon
  • Tulot-välilehdeltä näet ansiosi ja bonuksesi.
  • Netto-välilehdeltä näet ansiosi komission jälkeen

Jokaisessa näkymässä voit valita tiedot haluamastasi ajanjaksosta: kuluva viikko, aiemmat viikot tai aiemmat 3 kuukautta. Voit myös tarkastella yksittäistä päivää klikkaamalla haluamasi päivän tekstiä.

Huom: Näet Ansiot-näkymässä ainoastaan aiempina päivinä ansaitut bonukset, sillä bonukset lisätään ansioisihi päivän päätteeksi. Bonukset tilitetään sinulle viikottaisten tilitysten yhteydessä.