Tekniset ongelmat

Jos koet minkäänlaisia teknisiä ongelmia matkan tilauksen tai itser matkan yhteydessä, tässä muutamia yleisimpiä ratkaisuja ongelmiin.

• Tarkista Google Play -kaupasta (Android) tai App Storesta (iOS), että sinulla on viimeisin versio sovelluksesta ladattuna
  • Tarvittaessa päivitä puhelimesi käyttöjärjestelmä viimeisimpään versioon
  • Jos sovellus kaatuu tai jumiutuu, käynnistä puhelimesi uudestaan
  • Jos mikään ylläoleva ei auta, kokeile asentaa sovellus uudestaan

Jos ongelma ei ratkea yllä olevilla keinoilla, ota yhteyttä asiakastukeemme sovelluksen kautta tai sähköpostilla.