Sovelluksen lataaminen

Jotta voit tilata Bolt-kyytejä, tulee sinun ladata Boltin asiakassovellus.

Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi älypuhelimeesi valitsemalla puhelinmalliasi vastaavan sovelluksen alta:

• Androidille (versio 4.1 tai uudempi)
  • Apple iOS (versio 9 tai uudempi; toimii iPhonella, iPadilla ja iPod Touchilla)
  • Windows Phonelle (vain käteismaksut, toimii versioilla Windows 8.0, 8.1 ja 10)

Kun olet ladannut sovelluksen, rekisteröidy tai kirjaudu sisään Facebook-tunnuksillasi, niin olet vain napin painalluksen päässä nopeasta ja luotettavasta kyydistä.