Laitevaatimukset

Kiitos liittymisestä Taxify-kuljettajaksi!

Varmistaaksesi Taxify-kuljettajasovelluksen parhaan suorituskyvyn, noudata alla olevia laitteistosuosituksia:

• Suosittelemme käyttämään sovellustamme mahdollisimman laadukkaita laitteita, joissa on käytössä vähintään Android 6.0 käyttöjärjestelmä (Android-puhelimet) tai iOS 8 käyttöjärjestelmä (Applen puhelimet)
  • Laitteellasi tulee olla vähintään 1.5GB RAM muistia
  • Älä käytä virransäästötilaa, koska tämä voi aiheuttaa häiriöitä GPS:n toimintaan
  • Pidä laitteesi latauksessa koko matkan ajan
  • Käytä puhelintelinettä varmistaaksesi parhaan mahdollisen GPS-signaalin sekä Internet-yhteyden
  • Jos mahdollista, aseta puhelimen asetuksista sijaintisi tarkkuus korkeimmaksi mahdolliseksi

Meidän suosittelemat puhelinmallit:

• Moto E4 Plus
  • Huawei Honor 7X
  • Nokia 6
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • iPhone 8/X
  • OnePlus 6
  • Huawei P20
  • LG V30

Huomioi: Kun valitset laitettasi, ota huomioon yllä mainitut vaatimukset. Tilisi voidaan sulkea, jos laitteessasi esiintyy jatkuvasti GPS-ongelmia.