Tilauksen peruminen

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ennen matkan alkua. Ota kuitenkin huomioon, että peruutusmaksu saatetaan periä myöhään perutusta kyydistä.

Seuraa alla olevia ohjeita peruuttaaksesi kyydin:

• Paina nuolinäppäintä ruudun alareunassa
  • Valitse Peruuta

Pyydämme, että kerrot perumisesi syyn sovelluksen sitä kysyessä. Palautteesi auttaa meitä parantamaan palvelua tulevia kyytejäsi varten.

Huom: Jos matka on jo alkanut, voit keskeyttää kyydin pyytämällä kuljettajaa pysäyttämään ja jättämään sinut kyydistä. Sen jälkeen kuljettaja lopettaa kyydin puolestasi.