Osoitteen tallentaminen ja muokkaaminen

Voit tallentaa ja muokata yleisemmin käyttämiäsi osoitteitasi, esimerkiksi koti ja työpaikka, minkä avulla sinun ei tarvitse kirjoittaa osoitetta aina uudestaan, vaan osoite täytetään automaattisesti, kun tilaat kyydin.

Näin tallennat osoitteen:

• Mene Päävalikkoon (vasen yläkulma)
  • Valitse Oma profiili
  • Klikkaa osoite-kenttää lisätäksesi tai muokataksesi osoitetta

Voit myös hyödyntää kalenteriisi merkattuja tapahtumia kytkemällä päälle kohdan Kalenteritapahtumat. Näin sovellus noutaa automaattisesti kalenterimerkintäsi osoitteet ja sinun ei tarvitse näppäillä osoitetta käsin. Tämä toiminto toimii toistaiseksi vain sovelluksen iOS-versiossa.