Näin saat ilmaisia kyytejä

Kutsu ystäväsi käyttämään Boltia lähettämällä hänelle henkilökohtainen kutsukoodisi. Rekisteröitymällä koodillasi, ystäväsi saa ensimmäisen matkan alennettuun hintaan tai jopa ilmaiseksi! Kun ystäväsi ajaa ensimmäisen matkansa, saat sinä myös alennuksen, mikä tulee automaattisesti näkyviin tilillesi.

Näin jaat kutsukoodisi:

• Mene Päävalikkoon (vasen yläkulma)
  • Valitse Ilmaisia kyytejä
  • Valitse haluamasi jakokanava ja lähetä koodi ystävillesi

Huom:

• Alennuskoodit toimivat vain sovelluksen kautta tehtävissä korttimaksuissa
  • Suosittelukoodin pystyy käyttämään vain uusi käyttäjä, kenen maksukortti tai puhelin ei ole vielä lisättynä järjestelmäämme
  • Suosittelukoodia ei pysty käyttämään luomalla uuden tilin vanhan tilalle.