Maksukortin poistaminen

Jos jostain syystä haluat poistaa maksukortin sovelluksesta, seuraa alla olevia ohjeita:

• Mene Päävalikkoon (vasen yläkulma) ja valitse Maksutavat
  • Pyyhkäise haluamasi kortin kohdalta vasemmalle
  • Poista -nappula ilmestyy ruudun oikeaan reunaan ja painamalla sitä voit poistaa kortin tiedot sovelluksesta

Jos haluat lisätä uuden maksukortin, katso ohjeemme Maksukortin lisääminen.

Huom:

• Et voi poistaa maksukorttia, jos tililläsi on kyyti, mikä odottaa maksua
  • Kun lisäät maksukortin, voit olla huoletta, sillä emme tallenna maksukortin numeroa sovellukseen. Kaikki data on salattua ja säilöttynä turvallisesti.