Näin parannat arvioitasi

Asiakkaat arvioivat kyytinsä joka matkan päätteeksi. Laskemme viimeisen 40 arviosi perusteella sinulle keskiarvon, minkä näet sovelluksesta. Keskiarvo päivitetään jokaisen kyydin päätteeksi, kun saat arvion asiakkaalta.

Tässä muutamia vinkkejä korkeampien arvioiden saamiseksi:

• Käyttäydy asiallisesti ja kohteliaasti
  • Auta asiakasta avaamalla hänelle ovi tai tavaratilan luukku ja auta matkalaukun kanssa
  • Käyttäydy tyynesti ja ammattimaisesti hankalissa tilanteissa, ja vaikka sinulla ja asiakkaalla olisi erimielisyyksiä
  • Kysy aina asiakkaalta, onko auton lämpötila sopiva ja onko radio sopivalla volumella
  • Pidä puhelimen laturi saatavilla asiakkaille (laturi Android ja iOS -laitteisiin)
  • Pidä autosi siistinä
  • Käytä deodoranttia ja vältä vahvoja hajusteita
  • Pidä purukumia tai pastilleja saatavilla autossasi
  • Tarjoa AUX-kaapelia asiakkaalle tai kysy hänen musiikkitoiveitaan

Tarjoa asiakkaalle aina parasta mahdollista palvelua pitääksesi arvosanasi korkealla!