Sovelluspäivitykset Androidille

Jotta TBolt-sovellus toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, ja jotta sinulla on aina käytössäsi uusimmat toiminnallisuudet, suosittelemme pitämään automaattiset sovelluspäivitykset päällä.

Näin laitat automaattiset sovelluspäivitykset päälle Androidilla:

• Avaa Google Play
  • Valitse Asetukset
  • Laita Automaattiset sovelluspäivitykset päälle

Sovellus päivittyy automaattisesti, kun päivitys on saatavilla. Jos haluat laittaa automaattiset päivitykset pois päältä, valitse Älä päivitä sovelluksia automaattisesti.

Jos haluat vaihtaa yksittäisen sovelluksen päivitysasetuksia:

• Avaa Google Play -sovelluskauppa
  • Avaa valikko ja Omat sovellukset ja pelit
  • Paina Päivitä -nappulaa Bolt-sovelluksen vieressä

Päivitämme kuljettajasovellustamme jatkuvasti, joten on erittäin tärkeää, että pidät automaattiset sovelluspäivitykset päällä.