Sovelluspäivitykset iOS:lle

Jotta Taxify-sovellus toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, ja jotta sinulla on aina käytössäsi uusimmat toiminnallisuudet, suosittelemme pitämään automaattiset sovelluspäivitykset päällä.

Näin laitat automaattiset sovelluspäivitykset päälle iOS:llä:

• Mene Asetuksiin
  • Etsi valikosta iTunes ja App Store
  • Ota käyttöön Päivitykset kohdasta Automaattiset päivitykset

Voit päivittää sovelluksen myös manuaalisesti:

• Mene App Storeen
  • Valitse Päivitykset (oikea alakulma) ja katso onko Taxify-sovellukseen päivityksiä saatavilla
  • Jos on, paina Päivitä päivittääksesi sovelluksen.