Tilin poistaminen

Harmi kuulla, että haluat poistaa Bolt-tilisi. Ennen kuin jatkat, kerrothan meille miksi haluat poistaa tilisi, jotta voimme vielä selvittää voisimmeko jotenkin saada sinut pysymään sovelluksen käyttäjänä!

Jos kuitenkin haluat jatkaa tilisi poistamista, ole yhteydessä meidän Asiakastukeen tekemällä pyyntö poistamisesta sovelluksen kautta.

Kun tilisi on poistettu, sitä ei voida enää palauttaa.

Huom: Poiston jälkeen Bolt on velvollinen säilyttämään joitain tietoja, kuten laskuja ja maksutietoja, perustuen paikalliseen rahaliikenteen turvaamiseen tarkoitettuihin lakeihin. Voit lukea lisää Tietosuojalausekkeestamme.