Käyttäjätilin poistaminen

Harmi kuulla, että haluat poistaa tilisi! Kuulisimme mielellämme, jos poistamisen syynä on jokin ongelma, mikä voisimme ratkaista, jotta haluaisit jatkaa palvelumme käyttöä.

Jos silti haluat lopettaa Taxifyn käytön, ota yhteyttä tukeemme sovelluksen kautta lähettämällä pyynnön poistaa tilisi.

Kun tilisi on poistettu, emme voi enää palauttaa sitä tai tiliisi liitettyjä tietoja. Tilin poistaminen myös poistaa pysyvästi kaikki tiliisi liittyvät kampanjat ja alennukset.

Huom: Taxify saattaa säilyttää tilin poistamisen jälkeen joitain tietoja, kuten maksuihin ja kuitteihin liittyviä tietoja riippuen paikallisista lainsäädännöistä maksutietojen säilyttämiseen liittyen. Voit lukea säilytettävistä tiedoista tarkemmin Tietosuojalausekkeestamme.