Ajo asiakkaan luokse

Jotta voit aloittaa sovelluksen käyttämisen, kirjaudu sisään omalla käyttäjätunnuksella ja salasanallasi. Käyttäjätunnukset lähetetään sinulle sähköpostitse ja tekstiviestillä, kun kuljettajahakemuksesi on hyväksytty.

• Mene Online-tilaan pyyhkäisemällä oikealla ja aseta sen jälkeen noutoalueesi
  • Kun saat tilauksen, näet sovelluksesta noutopaikan, matkan pituuden asiakkaan luokse ja arvioidun saapumisajan
  • Pyyhkäise oikealle hyväksyäksesi tilauksen - sinulla on 20 sekuntia aikaa hyväksyä tilaus, jonka jälkeen sitä tarjotaan seuraavalla kuljettajalle
  • Kun olet saapunut asiakkaan luokse, pyyhkäise oikealle, jotta asiakas saa ilmoituksen saapumisestasi.