Voimassa olevat kampanjat

Kertyneiden ansioiden lisäksi voit myös tarkistaa voimassa olevat kampanjat suoraan sovelluksesta.

Tarkistaaksesi kampanjat, klikkaa Aktiiviset kampanjat etusivulta. Täältä näet yleisnäkymän aktiivisista kampanjoista sekä tarkat tiedot, kuinka monta kyytiä sinun tulee vielä suorittaa saadaksesi bonuksen.

Kampanjat-sivulta näet nyt aktiivisena olevien kampanjoiden lisäksi myös tulevat kampanjat.

Klikkaamalla kampanjaa avautuu uusi näkymä, mistä näet yksityiskohtaiset tiedot kyseisestä kampanjasta.