Ongelmia matkan hinnassa

Matkan hinta lasketaan pääosin kolmesta alla olevasta tekijästä:

• Aloitusmaks
  • Kilometrimaksu (Matkan pituus)
  • Minuuttimaksu (Matkan kesto)

Jos laitteessasi on huono internet-yhteys tai GPS-signaali, sovellus huomaa sen automaattisesti ja laskee hinnan parhaalla mahdollisella tavalla yllä olevia tekijöitä käyttäen.

Jos kuitenkin epäilet, että hinta on laskettu väärin, seuraa näitä ohjeita:

• Pyyhkäise oikealle päättääksesi kyydin
  • Älä vahvista matkan päättymistä, vaan paina Ongelmia hinnassa
  • Valitse ongelmaa parhaiten kuvaava vaihtoehto ja lähetä meille tieto ongelmasta

Lue lisää Asiakas ei maksanut tai maksoi liian vähän.

Jos useasti matkan päätteeksi huomaat hinnan olevan väärä, varmista että:

• Puhelimesi täyttää laitevaatimuksemme
  • Sovelluksesi on päivitetty viimeisimpään versioon
  • Google Maps tai Waze -sovelluksesi on päivitetty viimeisimpään versioon
  • GPS:n tarkkuus on asetettu korkeaan tarkkuuteen (Android-käyttäjät)

Voit myös ottaa yhteyttä Tukeemme sovelluksen kautta, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua.