Kyytejä määränpääsi suuntaan

Jos haluat saada kyydin seuraavan määränpääsi suuntaan (esim. kotisi suuntaan päivän päätteeksi), Kyytejä määränpään suuntaan -ominaisuus auttaa sinua siinä.

Näin käytät ominaisuutta:

• Paina plus-ikonia (+) etusivulla
  • Paina Aseta määränpää
  • Voit asettaa myös kotisi tai jonkun muun osoitteen pikavalinnaksi
  • Jos haluat ottaa ominaisuuden pois päältä, paina määränpään osoitteen vieressä olevaa X-nappulaa

Kun laitat tämän ominaisuuden päälle, sinulle tarjotaan ainoastaan tilauksia, jotka päättyvät valitsemasi määränpään lähelle. Emme tarjoa sinulle tilauksia, jotka poikkeavat merkittävästi määränpääsi reitiltä, mikä saattaa johtaa hieman normaalia pidempään odotusaikaan.

Määränpään rajoitukset

• Voit käyttää Kyyti määränpään suuntaan -ominaisuutta rajoitetun määrän kertoja per päivä. Maksimimäärä on näkyvissä sovelluksessa ja vaihtelee kaupungeittain.
  • Laskuri nollautuu joka vuorokauden päätteeksi keskiyöllä.
  • Käyttämättömät kerrat eivät kerry ja et voi käyttää niitä enää seuraavana päivänä. Kyydit, mitkä alkavat ennen keskiyötä, mutta päättyvät vasta keskiyön jälkeen, lasketaan ainoastaan edelliselle päivälle.

Huom:

• Tämä ominaisuus saattaa rajoittaa sinulle tarjottujen tilausten määrää, sillä ominaisuuden ollessa päällä sinulle tarjotaan vain valitsemaasi suuntaan meneviä tilauksia
  • Ota huomioon, että kaikki bonuskampanjamme eivät koske tällä ominaisuudella ajettuja kyytejä
  • Ominaisuus ei ole käytössä kaikissa maissa. Varmista myös, että sinulla on viimeisin versio sovelluksesta asennettuna.