Bolt-kuljettajasovelluksen lataaminen

Jotta voit vastaanottaa kyytejä Boltilta, täytyy sinun ladata Boltin kuljettajasovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi. Boltin kuljettajasovellus on ilmainen ja saatavilla Android sekä iOS -laitteisiin. Klikkaa linkkiä tai seuraa alla olevia ohjeita sovelluksen lataamiseksi.

Lataa Androidille:

• Avaa Google Play -sovelluskauppa laitteessasi
  • Etsi Bolt Driver -sovellus
  • Lataa ja asenna

Lataa IOSille (Apple):

• Avaa App Store -sovelluskauppa Apple-laitteessasi
  • Etsi Bolt Driver -sovellus
  • Lataa ja asenna

Jotta voit aloittaa Bolt Driver -sovelluksen käyttämisen, tulee sinun luoda käyttäjätunnus ja salasana. Saat linkin salasanan asettamiseen rekisteröitymisen jälkeen. Pidä nämä tiedot salassa ja tallessa itselläsi.

Huom: Suosittelemme, että älypuhelimesi tai tablettisi täyttää suositellut tekniset vaatimukset.