Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Jotta voit käyttää Taxifyn palveluita, joudumme käsittelemään joitain henkilötietojasi. Kun lataat ja käytät Taxify-sovellusta, hyväksyt meidän käyttöehtomme ja annat meille luvan kerätä ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi Yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan, kohdan 1 (b) mukaisesti.

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot sisältävät:

• Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Maantieteellinen sijantisi, aika ja matkan määränpää
  • Maksutiedot
  • Tietoja väärinkäytöksistä
  • Indetifioiva tieto laitteestasi, millä käytät Taxify-sovellusta

Käytämme tietoja, jotta voimme yhdistää sinut kuljettajiin ja auttaa sinua liikkumaan helpommin. Käytämme yllä mainittuja tietoja, jotta voimme antaa sinulle reittisuosituksia matkallesi, käsitellä kyytiesi maksuja, ilmoittaa sinulle päivityksistä ja olla sinuun yhteydessä ongelmatilanteiden ratkomiseksi.

Kenelle jaamme henkilötietoja?

Sinun tietosi (nimi, sijanti ja joissain maissa puhelinnumero) jaetaan ainoastaan kuljettajalle, kuka on rekisteröitynyt Taxify-palveluun ja ainoastaan silloin, kun kuljettaja tarjoaa sinulle kuljetuspalveluitaan. Matkan päättymisen jälkeen, nimesi ja joissain maissa puhelinnumerosi jää kuljettajan näkyville 24 tunnin ajaksi matkan päättymisen jälkeen, jotta kuljettaja voi ottaa sinuun yhteyttä ongelmatilanteen sattuessa, kuten esimerkiksi löytötavaroiden toimittamisessa.

Tiedot kuljettajille jättämästäsi palautteesta ja arvioinneista ei välitetä kuljettajille.

Jos haluat lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, löydät niitä Tietosuojalausekkeestamme.