Henkilötietojen pyytäminen

Säilytämme henkilökohtaiset tilitietosi niin pitkään, kun sinun käyttäjätilisi on aktiivinen. Jos tiliäsi ei ole käytetty 3 vuoteen, ilmoitamme siitä sinulle ja varmistamme haluatko vielä käyttää tiliäsi. Jos emme saa vastausta tähän viestiin, suljemme tilisi.

Jos suljemme tilisi, henkilötietosi poistetaan tietosuojalausekkeemme mukaisesti tietokannoistamme, poislukien tiedot, mitkä meidän tulee lain mukaan säilyttää kirjanpidollisisita tai muista tietosuojalausekkeessamme mainituista syistä.

Voit milloin tahansa tehdä pyynnön saadaksesi tiedon meidän sinusta tallentamista henkilötiedoista. Ennen tietojen luovuttamista pyydämme sinua todentamaan henkilöllisyytesi. Jos haluat tehdä pyynnän henkilötietojen saamiseksi, ota yhteyttä Asiakastukeemme sovelluksen kautta.