Henkilötietojen pyytäminen

Jotta voit käyttää Boltin palveluita, joudumme käsittelemään joitain henkilötietojasi. Kun lataat ja käytät Bolt-sovellusta, hyväksyt meidän käyttöehtomme ja annat meille luvan kerätä ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi Yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan, kohdan 1 (b) mukaisesti.

Säilytämme henkilökohtaiset tilitietosi niin pitkään, kun sinun käyttäjätilisi on aktiivinen. Jos suljemme tilisi, henkilötietosi poistetaan tietosuojalausekkeemme mukaisesti tietokannoistamme, poislukien tiedot, mitkä meidän tulee lain mukaan säilyttää kirjanpidollisisita tai muista tietosuojalausekkeessamme mainituista syistä.

Voit milloin tahansa tehdä pyynnön saadaksesi tiedon meidän sinusta tallentamista henkilötiedoista. Jos haluat tehdä pyynnän henkilötietojen saamiseksi, ota yhteyttä Asiakastukeemme sovelluksen kautta.