Asiakirjojen lähettäminen

Sinun tarvitsee lähettää vaaditut asiakirjat Boltin rekisteröintiprosessin aikana ja tarvittessa päivittää muuttuneet tai vanhentuneet asiakirjat Kuljettajaportaalin kautta. Tarvittavat asiakirjat vaihtelevat maittain ja kaupungeittain.

Seuraa alla olevia ohjeita asiakirjojen lataamiseksi:

• Mene sivulle Asetukset kuljettajasovelluksessa
  • Valitse Kuljettajaportaali ja kirjaudu sisään (sama käyttäjätunnus, kuin kuljettajasovelluksessa)
  • Valitse valikosta Asiakirjat
  • Lataa ja lähetä tarvittavat asiakirjat

Tässä joitain vinkkejä asiakirjojen lähettämiseen:

• Varmista että kuva on selkeä ja teksti on luettavaa
  • Pidä ainoastaan voimassa olevia asiakirjoja profiilissasi
  • Huolehdi, että koko asiakirja näkyy (kaikki 4 kulmaa on näkyvillä)
  • Lisätäksesi uuden auton profiiliisi, lähetä kaikki tarvittavat asiakirjat.

Huom: Kuskit, jotka eivät päivitä uusia asiakirjoja vanhentuneiden tilalle, tilit voidaan väliaikaisesti sulkea.