Hyväksymisprosenttin laskeminen

Hyväksymisprosentti tarkoittaa sitä osuutta kyytipyynnöistä, jotka hyväksyt ja saatat loppuun.

Hyväksymisprosentti on tärkeä mittari laaduntarkistuksessa, ja sitä voidaan joskus käyttää päättävänä tekijänä tietyille bonuskampanjoille. Kampanjan aikainen hyväksymisprosentti voi merkitä saatko bonuksen vai et.

Jos et halua hyväksyä kyytejä, etkä halua että hyväksymisprosenttisi laskee, muista laittaa Bolt Driver -sovelluksesi offline tilaan.

Vinkkejä korkeaan hyväksymisprosenttiin:

• Varmista, että puhelimesi äänenvoimakkuus on korkealla
  • Varmista, että nettiyhteyksesi on laadukas ja stabiili

Hyväksymisprosenttiin vaikuttaa:

• Vastaamattomat kyytipyynnöt
  • Hylätyt kyytipyynnöt
  • Peruutetut kyydit

Hyväksymisprosenttiisi ei vaikuta asiakkaiden peruutukset tai jos asiakas ei saavu paikalle.

Huom: Muista että aktiivisuustaso ei ole sama asia kuin hyväksymisprosentti.