Ongelmia tilausilmoitusten kanssa

Jos et saa uuden tilauksen saapuessa äänimerkkiä tai muuta ilmoitusta Bolt-sovellukselta, voi sinun olla hankalaa huomata uusia tilauksia, mikä aiheuttaa aktiivisuustasosi laskua.

Jos et jostain syystä saa ilmoituksia, kokeile alla olevia vinkkejä:

• Varmista, että sinulla on viimeisin sovellusversio asennettuna
  • Tarkista, että sinulla ei ole Älä häiritse -tila päällä: joskus asetuksissa saattaa olla äänet pois päältä, vaikka ilmoitukset tulisivatkin perille
  • Tarkista, että puhelimen äänet ovat päällä
  • Jos puhelimesi on liitettynä auton kaiuttimiin Bluetoothin tai johdon avulla, varmista, että auton radion volume ei ole liian pienellä.

Voit myös tarkistaa, että Bolt-sovelluksen ilmoituksia ei ole estetty ja äänelliset ilmoitukset ovat päällä:

• iOS: Salli ilmoitusbannerit, jotta saat ilmoitukset tilauksista myös, kun sovellus on taustalla
  • Android: Jokaisessa sovelluksessa on erilliset asetuksert ilmoituksille. Varmista, että Bolt-sovelluksen asetuksista, että ilmoitukset on sallittu. Suosittelemme myös käyttämään Allow peeking -ominaisuutta..

Muita neuvoja, jos sinulla on ongelmia ilmoitusten vastaanottamisessa:

• Varmista, että puhelimellasi on datayhteys ja hyvä GPS-signaali
  • Älä käytä virransäästötilaa tai muita mobiilidataa säästäviä ominaisuuksia, sillä ne eivät salli sovellusten toimia taustalla
  • Varmista, että sinulla ei ole liian montaa sovellusta auki samanaikaisesti, sillä se saattaa vaikuttaa puhelimen muistikapasiteettiin

Jos mikään yllä olevista vinkeistä ei auttanut, ota yhteyttä Asiakastukeemme sovelluksen kautta.