Asiakkaalle soittaminen

Joissain tilanteissa (esim. asiakas ei tullut paikalle 4-5 minuutin kuluessa tai unohti henkilökohtaisen tavaransa autoon) sinulle saattaa tulla tarve soittaa asiakkaalle.

Asiakkaalle soittaminen kyydin jälkeen:

• Avaa Aiemmat matkat
  • Valitse haluamasi matka
  • Klikkaa puhelin-ikonia soittaaksesi asiakkaalle - tämä vaihtoehto on saatavilla 24 tuntia kyydin päättymisestä

Asiakkaalle soittaminen ennen matkan alkua:

• Mene päävalikkoon (oikea yläkulma)
  • Valitse Soita Asiakkaalle

Numeron salaus

Niin kuljettajan kuin asiakkaan yksityisyyden suojaamiseksi sekä kommunikaation helpottamiseksi, olemme ottaneet käyttöön numeron salauspalvelun. Tämä tarkoittaa sitä, että kuljettajan tai asiakkaan puhelinnumeroita ei koskaan paljasteta vastapuolelle.

Huom:

• Voit soittaa asiakkaalle vain sovelluksessa rekisteröityyn puhelinnumeroon. Kuljettajaportaalissa voit tarvittaessa myös itse vaihtaa asiakkaan puhelinnumeron
  • Voit ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilauksen vastaanottamisen jälkeen ja 24 tuntia matkan päättymisen jälkeen
  • Ongelmat ja kysymykset tulee ilmoittaa sovelluksen kautta asiakastukeen jos matkasta on kulunut yli 24 tuntia
  • Jos matka peruutettiin, soittaminen asiakkaalle ei ole mahdollista.