Kuljettajalle soittaminen

Joissain tilanteissa (et löydä kuljettajaa, vaikka hänen pitäisi olla jo saapunut, huomaat kyydin jälkeen, että sinulta jäi tavaroitasi autoon) sinulle saattaa tulla tarve soittaa kuljettajalle. Näitä tilanteita saattavat olla muun muassa:

Seuraa alla olevia ohjeita soittaaksesi kuljettajalle:

• Mene päävalikkoon klikkaamalla profiilikuvaasi vasemmassa ylänurkassa
  • Avaa Aiemmat matkat
  • Valitse haluamasi matka
  • Klikkaa puhelin-ikonia soittaaksesi kuljettajalle - tämä vaihtoehto on saatavilla 24 tuntia kyydin päättymisestä.