Ongelmia alennuskoodin kanssa

Jos sinulla on ongelmia alennuskoodin tai alennuksen kanssa, varmista että:

Hyvä muistaa:

• Kahta tai useampaa alennusta ei voi käyttää kerralla, joten valitse haluamasi alennus ennen kyydin tilausta
  • Jos alennuskoodin arvo on korkeampi kuin matkan hinta, käyttämätöntä alennuksen osuutta ei voi käyttää enää myöhemmissä matkoissa
  • Myös prosentuaaliset alennukset ovat mahdollisia ja tällöin matkan hinta alenee tietyllä prosentilla
  • Joillakin prosenttipohjaisilla alennuksilla saattaa olla enimmäismäärä, joka vähennetään matkan hinnasta

Jos alennuskoodin syöttö ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä asiakastukeemme sovelluksen kautta.

Huom: Jos haluat käyttää suosittelukoodeja, lue lisää Suosittelukoodi.