How can we help?

Prijavi se

Brisanje računa

Žao nam je što odlazite! Molimo Vas da nam kažete ukoliko postoji mogućnost rješenja problema koji je nastao, a kako bi ostali na našoj platformi.

Ako naposljetku odlučite prestati koristiti Taxify, molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku putem aplikacije na način da pošaljete zahtjev za brisanje računa.

Jednom kad je račun izbrisan, nećete više imati mogućnost oporavka. Deaktiviranje Vašeg računa će trajno izbrisati sve kredite i promocije vezane s Vašim računom.

Važno: Nakon brisanja računa, Taxify zadržava informacije poput računa i podataka o plaćanjima na temelju lokalnih pravilnika o arhiviranju financijskih podataka kao što je navedeno u Pravilima privatnosti.

Je li ovaj članak bio koristan?