Ինչպե՞ս կարող ենք օգնել

Sign in

Ջնջել իմ անձնական հաշիվը

Եթե Դուք ցանկանում եք ջնջել Ձեր անձնական հաշիվը, սեղմեք այս հոդվածի վերջում առկա «Կապ Bolt-ի հետ» կոճակը։

Ձեր անձնական հաշիվը ջնջելուց հետո այլևս հնարավոր չի լինի վերականգնել անձնական հաշվի հետ առնչվող որևէ տեղեկատվություն՝ ներառյալ Ձեր քարտային վճարումների և պրոմոկոդի մասին տեղեկատվությունը։

Չնայած մենք ջնջում ենք Ձեր անձնական հաշիվը, այնուամենայնիվ, օրենքին համապատասխան և ինչպես նշված է մեր Գաղտնիության քաղաքականությունում, որոշակի տեղեկատվություն, ինչպիսիք են վճարումների ստացականները և պատմությունը պահպանվում է։

Օգտակա՞ր էր հոդվածը