Ինչպե՞ս կարող ենք օգնել

Sign in

Ջնջել իմ Bolt հաշվի տեղեկատվությունը

Bolt-ի ծառայություններից օգտվելու դեպքում Ձեր որոշ անձնական տվյալներ մշակվում են Bolt-ի կողմից: Հավելվածը ներբեռնելու և գրանցվելու դեպքում Դուք համաձայնվում եք Ընդհանուր դրույթներին և պայմաններին և այդպիսով տալիս Ձեր համաձայնությունը տվյալների մշակման հարցում։

Ձեր անձնական տվյալները պահվում են այնքան ժամանակ, քանի դեռ ունեք գործող անձնական էջ։ Անձնական տվյալները ստանալու համար անհրաժեշտ է կապ հաստատել Bolt-ի հաճախորդների սպասարկման կենտրոնի հետ։

Ձեր անձնական տեղեկատվությունը մեր հարթակից հեռացնելու համար, խնդրում ենք դիմել անձնական հաշիվը ջնջելու հայտով։ Անձնական էջի ապաակտիվացման դեպքում Ձեր տվյալները կհեռացվեն տվյալների շտեմարանից, բացառությամբ այն դեպքերի, երբ այդ տվյալները պետք է պահպանվեն հաշվապահության վարման, վեճերի կարգավորման կամ խարդախությունների կանխարգելման նպատակով։

Օգտակա՞ր էր հոդվածը