რით შეგვიძლია დაგეხმაროთ?

დარეგისტრირება

პირადი ბოლტ ინფორმაციის წაშლა

ბოლტის აპლიკაციაში დარეგისტრირებისას, თქვენ ეთანხმებით ჩვენს ზოგად წესებსა და პირობებს და ეთანხმებით თქვენი მონაცემების შეგროვებასა და დამუშავებას.

თქვენი პირადი მონაცემები ინახება მანამ, სანამ ანგარიში აქტიურია. პირადი მონაცემების მოთხოვნისთვის, გთხოვთ, დაუკავშირდეთ კლიენტთა მხარდაჭერის გუნდს აპლიკაციის საშუალებით.

თქვენი მონაცემების წასაშლელად, გთხოვთ, მოითხოვოთ ანგარიშის წაშლა. შედეგად თქვენი პერსონალური მონაცემები წაიშლება მონაცემთა ბაზებიდან, იმ შემთხვევების გარდა, თუ ეს მონაცემები არ არის საჭირო საბუღალტრო, დავის მოგვარებისა თუ თაღლითობის თავიდან ასაცილებლად. დამატებითი ინფორმაციისთვის, გაეცანით ჩვენს კონფიდენციალურობის პოლიტიკას.

დაგეხმარათ სტატია?