Kaip galėtumėme padėti?

Prisijungti

Back-to-Back išjungimas/įjungimas

Su back-to-back funkcija, mažėja laukimo laikas tarp kelionių ir didėja Jūsų uždarbis bei efektyvumas.

Jei norite išjungti šią funkciją, sekite šiuos žingsnius:

  • Priimkite užsakymą
  • Įsitikinkite, kad įvestas galutinis kelionės adresas
  • Pradėkite kelionę, eikite į meniu ir bakstelkite ant žalio Priimti sekantį užsakymą mygtuko.

Pastaba: Back-to-back funkcija pagal nutylėjimą automatiškai įjungta.

Ar šis straipsnis buvo naudingas?