Kā varam palīdzēt?

Ienākt

Dzēst Profilu

Mums žēl, ka vēlies mūs pamest! Ziņo, ja ir kas tāds, ko varam atrisināt, pirms veic izvēli pamest mūsu platformu!

Ja tomēr izvēlies pārtraukt lietot Taxify, ziņo mūsu Klientu Atbalsta komandai caur aplikācijā par vēlmi dzēst profilu.

Tiklīdz Tavs Taxify profils tiks dzēsts, to vairs nebūs iespējams atjaunot.

Piebilde: Pēc profila dzēšanas Taxify saglabā noteiktu informāciju, kā piemēram, rēķinus un maksājumu informāciju, atbilstoši valstī pastāvošajiem likumiem par finanšu datu arhivēšanas noteikumiem, kā izklāstīts mūsu Privātuma Politikā.

Vai šis raksts bija noderīgs?