Kā varam palīdzēt?

Ienākt

Dzēst savu Bolt profilu

Ja vēlies dzēst savu profilu, lūdzu, spied uz Sazināties ar Bolt, zem šī raksta.

Kad Tavs profils tiks dzēsts, vairs nebūs iespējas atgūt informāciju, kas saistīta ar to, iekļaujot informāciju par kredītkartēm un atlaidēm.

Lai gan Tavi dati tiks dzēsti, mēs paturam informāciju, kā, piemēram, rēķinus un maksājumu informāciju, kas nepieciešams ievērojot likumus, kas minēti mūsu Privātuma Politikā.

Lūdzu, ņem vērā, ka pieprasot sava Bolt profila dzēšanu, automātiski tiks dzēsts arī Tavs Bolt Food profils un visa tajā esošā Bolt Balance summa (ja tāda uz to brīdi profilā ir).

Vai šis raksts bija noderīgs?