Kā varam palīdzēt?

Ienākt

Profila dzēšana

Mums žēl redzēt tevi aizejam! Dod mums ziņu, ja ir radusies situācija, kuru varam palīdzēt atrisināt, lai tu vēlētos palikt Bolt platformā.

Ja tomēr kādu iemeslu dēļ esi izlēmis pārtraukt lietot Bolt, sazinies ar mūsu Klientu Atbalsta komandu caur aplikāciju, nosūtot pieprasījumu par profila dzēšanu.

Tiklīdz tavs profils tiks dzēsts, to vairs nebūs iespējams atjaunot. Dzēšot profilu, tiks dzēsta arī visa profilam piesaistīto kredītkaršu un atlaižu kodu informācija.

Piezīme: Balstoties uz valsts likumiem un noteikumiem, kas izklāstīti mūsu Privātuma Politikā par finansu datu arhivēšanu, pēc profila dzēšanas Bolt saglabā informāciju, kura attiecas uz rēķiniem un apmaksu veikšanu.

Vai šis raksts bija noderīgs?