Kā varam palīdzēt?

Ienākt

Dzēst savus Bolt datus

Bolt apstrādā noteiktus Tavus personas datus. Kad ielādē aplikāciju un reģistrējies Bolt aplikācijas izmantošanai, Tu piekrīti mūsu noteikumiem un sniedz mums atļauju iegūt un apstrādāt savus datus.

Tavi personas dati tiks uzglabāti tik ilgi, kamēr Tev ir aktīvs Bolt profils. Lai pieprasītu savus personas datus, lūdzu, sazinies ar mūsu atbalsta komandu iekš aplikācijas.

Lai dzēstu savus datus, lūdzu, pieprasi sava Bolt profila dzēšanu. Pēc profila dzēšanas un arhivēšanas, tavi personas dati tiks dzēsti no mūsu datubāzes, ja vien šie dati nav nepieciešami grāmatvedības nolūkiem, strīdu risināšanai, vai krāpniecisku darbību atturēšanas mērķim. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, dodies uz mūsu Privātuma Politikas sadaļu.

Vai šis raksts bija noderīgs?