Een Rit Bestellen

Je kunt in real-time een rit met onze Bolt app bestellen. Open de app, kies je eindbestemming en voeg meerdere bestemmingen toe, indien nodig.

Bestel gemakkelijk een rit met Bolt:

• Open de Bolt app
  • Klik op Zoek bestemming om je bestemming toe te voegen
  • Om meer haltes toe te voegen, klik op het plus icoon (+) rechts van de zoek bestemming zoekbalk. Om een halte te verwijderen, klik op de X ernaast.
  • Klik op Gereed om door te gaan
  • Selecteer de gewenste categorie
  • Plaats de pin op de gewenste ophaal locatie
  • Klik op de groene knop Rit bevestigen.

Je kunt de chauffeur beoordelen wanneer je rit afgelopen is.

Let op:

• Je kunt maximaal 3 haltes aan je rit toevoegen
  • Je kunt geen extra halte toevoegen wanneer je rit is begonnen. Je kunt de bestemming wel wijzigen.
  • De chauffeur stopt bij de extra haltes in de gewenste volgorde die door jou zijn aangegeven. Informeer jouw chauffeur als je de volgorde van jouw haltes wilt wijzigen.